Ny skyr variant på markedet

Ny skyr variant på markedet

Ny skyr-variant på markedet

 Dette er ikke en sponsoreret annonce, men blot en meddelelse om et nyt interessant skyr produkt som netop er landet i Føtex og Meny i denne uge og som også lander i Bilka fra uge 43.

 Hidtil har min morgenmads favorit været skyr naturel drysset med forskellige sager alt efter årstiden, og hvad der er i sæson. Men efter at have smagt på den nye skyr variant, er jeg bestemt rede til at veksle mellem den og det jeg plejer at spise, da både smag og næringsindhold er i top.  

 Det drejer sig om en ”cremet smoothie-skyr med hindbær, rødbede og kokos” fra Stay Strong serien. Den er efter min mening et godt alternativ til skyr naturel, som mange finder kedelig, tør og drøj i konsistensen. Smagen på den nye variant er mild og rund fra hindbær og kokos og som titlen antyder, er konsistensen cremet og desuden er produktet laktosefri.

 Dens indhold af frugt og grøntsager (15 % i alt) er brændstof til hjerne og muskler og gør den derfor ideel at starte dagen med. Du kan evt. supplerer med lidt mandler og havregryn. Sådan et måltid vil give dig protein til opbygning af muskler, calcium til knoglerne og som sagt brændstof til kroppen og derved en god start på dagen.

 Læs også: Derfor du bør spise protein til alle dine måltider.

Udover at være en ny morgenmads favorit, vil den for mig også være et perfekt mellemmåltid, god efter træning eller som en nem dessert toppet med lidt nødder og tørrede bær, nu hvor de danske bær ikke er i sæson længere.

Proteinindholdet er det samme som i skyr naturel og kalorieindholdet lidt højere. Se nærmere nedenfor. Bøtten indeholder 500 g og koster kr. 19,95.

Ny skyr variant på markedet

Næringsindhold pr. 100 g

Skyr naturel                                             Stay Strong Smoothie-skyr

Energi:          60 kcal                                90 kcal

Fedt:             mindre end 0,5 g                1,1 g

Kulhydrat     3,5 g                                    7,7 g

Protein          10 g                                     10 g