Restaurant Pluto - dejlig mad til rimelige penge

Jeg havde hørt, at man på restaurant Pluto i Borgergade 16 Kbh. K. kunne smovse sig i et væld af lækre retter til rimelige penge. Så det måtte prøves. Det blev på en lun sommer aften her i juli. Mine medspisere og jeg havde derfor valgt et bord udenfor på fortovet. Gaden var rolig - i hvert fald ved aftenstid - og vi nød mad, vin, øl og en masse vand i fulde drag på denne skønne lune sommeraften.

Køkkenet er udpræget fransk, men krydret med asiatiske lækkerier. Menu kortet byder på mange retter, så det var svært at vælge. I store træk ser det således ud: Forskellige snacks, charcuteri, salat tatar, fisk og skaldyr, kød, side dishes, ost og sødt.

Jeg spiste: Sardiner, tatar med ansjos og parmesan, jomfruhummer med edamamebønner og kyllingeskind, pigvar med forårsløg og svampe samt stegt porre med muslingefløde som side dish til pigvaren.  

Pluto levede bestemt op til mine forventninger. Du kan tjekke deres menukort m.m. på www.restaurantpluto.dk

Sardiner

Tatar med ansjos og parmesan

Jomfruhummer, edamame bønner og kyllingeskind

Pigvar med forårsløg og svampe

Porre med muslingefløde