Protein kogebog - 80 nemme opskrifter

Foto: Martin Tanggaard

UDSALG: PROTEIN - Sund, stærk og slank med 80 nemme opskrifter
100.00 250.00

Spis proteinrigt og opnå en øget forbrænding, et stabilt blodsukker og en større og længerevarende mæthed.

Quantity:
Køb på udsalg - Spar 60%

Gratis fragt

Jeg betaler fragten for dig. (Gælder kun til adresser i DK)

Hvis du ønsker din bog signeret, skal du sende mig en mail efter bestillingen på pia@piaskoekken.dk. Ingen returret på signerede bøger.

Leveringstid 3-5 dage hverdage.

SÆRTILBUD: Få et ekstra eksemplar for 50 kr. (2 stk. i alt)
150.00 500.00
Quantity:
Køb 2 stk. for 50 kr. ekstra

 

KOGEBOG FYLDT MED PROTEINOPSKRIFTER

Spis proteinrigt og opnå en øget forbrænding, et stabilt blodsukker og en større og længerevarende mæthed.

Det gamle ordsprog om, at skønhed kommer indefra gælder også helt bogstaveligt, hvis du spiser en proteinrig kost. Når du får tilstrækkeligt med proteiner, vil det ikke bare resultere i en stabil vægt og fastere muskler, men også i glattere hud og stærkere hår og negle. Proteiner er også meget vigtige for vores immunforsvar.

Du får svar på alt fra hvor meget protein, du har brug for, og hvor du finder de bedste proteinkilder, til hvad protein helt præcist gør ved kroppen. 

Bogens 80 opskrifter gør det let at lave god, velsmagende og proteinholdig hverdagsmad. Opskrifterne indeholder ikke hvidt brød, kartofler, ris eller pasta og nærmest ingen sukker. Langt hen ad vejen er de kendte favoritter blot sammensat med andre råvarer, så du får mere protein, mindre kulhydrat og flere sunde fedtstoffer, foruden en masse kostfibre.

Anmeldelser og omtale af PROTEIN

"Hej Pia

For et stykke tid siden købte jeg din kogebog PROTEIN på, din hjemmeside og jeg har allerede haft megen glæde af opskrifterne. Mange gange har jeg tidligere lavet kyllingefrikadeller, men efter din opskrift er jeg overrasket over hvor fint krydderurt estragon passer til kyllingefrikadeller. 

I dag havde jeg en rest babyspinatblade. Og så kom jeg i tanke om en af dine opskrifter på omelet med spinat, den prøvede jeg i dag og det er nok den bedste omelet jeg har fået. Så tak Pia for al din inspiration og gerne mere."

Modtaget pr. mail d. 22. juni 2017 fra Anni Guldberg

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Som jeg også skrev i indlægget om knækbrøddet, så var jeg ret kritisk lige da jeg hørte titlen på kogebogen, og tænkte “åhhh nej! Endnu én af de der kogebøger med fyldt med proteinpulver og sukrin”, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Det er super simple lækre opskrifter på sund mad, som man kan overskue at lave i en travl og stresset hverdag.

Udtalelse fra personlig træner og blogger Healthy skinny Bitch. Læs resten af omtalen her.

 Når man tænker på protein, tænker man måske typisk på kød, men bogen indeholder også nogle vegetarretter. Er man pescotarian (vegetar, der spiser fisk/havdyr), er der endnu mere at vælge imellem. Det er derfor ikke kun en bog, der bør stå på køkkenhylden hos kødspiserne.

Udtalelse fra bloggen Carrotstick. Læs resten af omtalen her.


Blandt fagfolk har der være stor opmærksomhed på proteiner igennem en årrække, og det er tydeligt, at Pia Andreassen har sat sig godt ind i proteins egenskaber. Ydermere har hun selv slugt sin egen "medicin" og fået en sund og proteinrig kost i mange år.”

Udtalelse fra Fritidsmagasinet. Læs resten af omtalen her.


Så når vi frem til opskrifterne. Der er hele 80 af slagsen. Og jeg syntes faktisk at de er gode.  Ikke så revolutionerende, da det er opskrifter tæt på dem man har kunnet finde på min blog og madbandittens blog i flere år, men gode fordi de er fotograferet flot, har energifordeling og de fleste indeholder meget protein. De fleste ligger på omkring 50 % protein. Så har man svært ved det med at få protein nok, så er det en meget inspirerende bog.”

Udtalelse fra bloggeren PCOliv. Læs resten af omtalen her.


 

Reception og lancering af PROTEIN

D. 22. august var der en reception i Politikkens Boghal, hvor udgivelsen af PROTEIN blev fejret. Jeg havde en fantastisk og uforglemmelig eftermiddag. Jeg var meget overvældet over at så mange dukkede op for at hilse på. Tusind tak til Jer alle sammen.

 

Jeg bød på smagsprøver fra kogebogen.

De skønne billeder fra kogebogen "rullende over skærmen" .

De skønne billeder fra kogebogen "rullende over skærmen" .

Der blev smagt på sagerne.

Der blev smagt på sagerne.

Min redaktør Nina Zink bød velkommen og sagde herunder en masse dejlige ting. Tak !!!!


Magasin du Nord

Lørdag d. 27. september var jeg en tur i Magasin du Nord til en PROTEIN snak og uddeling af lidt smagsprøver fra bogen.

Jeg havde en skøn eftermiddag og det glædede mig meget, at så mange kom forbi. Tak for det !!!!! Der blev smagt, snakket og næsten udsolgt af PROTEIN. Der skulle dog være flere bøger på lager igen.

Håber vi ses en anden gang :-)

Der studeres

Der fyldes op - her kylling, hummus og en persilledusk

Der smages

Der smages igen

Klar til flere gæster