Billedet er taget af Fotograf Martin Tanggaard

Billedet er taget af Fotograf Martin Tanggaard

Kontakt og information

Pia Andreassen
Opskriftudvikler og foodstylist
pia@piaskoekken.dk

Referencer og CV:
LinkedIn

Som uddannet ernærings- og husholdningsøkonom (det som i dag hedder Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed) er det for mig en selvfølge at følge med i, hvad der rører sig i samfundet og særligt på ernærings- og sundhedsområdet.

Jeg har fokus på god og nærende mad i min egen kost og de opskrifter jeg udvikler. Derudover brænder jeg for den gode smag, samtidig med det skal være hurtigt og nemt. Maden er så vidt mulig tilberedt af danske råvarer og tilpasset årstiden. 

Jeg har siden 2001 arbejdet som freelance madskribent/foodstylist. Det er igennem årene blevet til tusindvis af opskrifter. Jeg samarbejder med kunder indenfor medie- og fødevarerbranchen.

Samarbejdspartnere gemmen tiden: Hjerteforeningen, ugebladet SØNDAG, Ude og Hjemme, Frilandsgris, Favør, SuperBest, Unilever, Pågen,  Ingleby Farms, SlankeDoktor, POLITIKKENS FORLAG og Baby Cph. 

Udover opskriftudvikling tilpasset bestemte målgrupper og kundens ønsker løser jeg opgaver som næringsberegning, redigering og foodstyling til såvel redaktionel som kommerciel brug.