Omelet med avokado, bacon og tomat

Omelet med avokado, bacon og tomat

Atter en opskrift på dejlig og velsmagende omelet, som bare er god, de dage hvor det skal gå ekstra hurtigt eller man ikke gider at bruge meget tid i køkkenet. Toppingen er med avokado, bacon og tomat som er en super kombination sammen med æggemassen som for øvrigt indeholder frisk mozzarella.

 

Velbekomme

 

Omelet med avokado, bacon og tomat

2 personer

 

6 skiver bacon

2 forårsløg

1 spsk. olivenolie

Salt, peber

6 æg, str. xl

½ dl mælk

125 g frisk mozzarellaost (drænet)

1 lille avokado

150 g cherry tomater

En lille håndfuld bredbladede persilleblade

 

1: Steg bacon sprød på en tør pande uden den bliver hård. Læg baconskiverne på et stykke fedtsugende papir for en stund.

 2: Rens forårsløgene og skær dem i strimler. Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg løgene 1-2 minutter.

 3: Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med mælk. Krydr med lidt salt og peber. Hæld æggemassen i panden og fordel nu ost i skiver over. Steg under låg ved middelvarme til æggemassen har sat sig, ca. 10 min.

 4: Top omeletten med avokado skåret i både, halve cherry tomater, persilleblade og baconstykker.

 Energiindhold pr. person: 713 kcal

 Fordelt på: Protein 27 % (45,6 g), fedt 66 % (53,2 g), kulhydrat 6 % (11,1 g). Kostfibre 1 % (4,89 g).