En julegave fra mig til dig

FB_IMG_1477724645546.jpg

En julegave fra mig til dig

Jeg er så heldig allerede at have juleferie og det har jeg frem til 2. januar. Men inden der går for meget ferie i den, vil jeg lige give dig mulighed for at vinde et eksemplar af min kogebog PROTEIN. Samtidig skal Du have et kæmpe tak fordi Du har kigget og læst med her på bloggen i år.

Jeg udlodder to bøger og for at deltage i konkurrencen, skal du skrive en kommentar i kommentarfeltet, så trækker jeg to vilkårlige vindere d. 2. januar. Vinderne får direkte besked pr. mail. Alle med adresse i Danmark kan deltage.

PROTEIN et godt ”værktøj” til at spise sig stærk og sund og spise sig til en stabil vægt.  

Har du brug for at trimme kroppen på den anden side af jul og nytår, kan du følge bogens 5 eller 10 dages kostplan og du vil hurtig være tilbage på sporet igen.

Rigtig glædelig jul.