Madpakken

Spis dig til energi og stabilt blodsukker

Vi spiser den hver dag - på jobbet, på studiet eller i skolen og den er vigtig for vores velbefindende.

På lange dage er ét måltid eller én madpakke ikke nok, her skal du over i en 3 retters madpakke menu, så der er energi nok til at bevare koncentrationsevnen og dagens udfordringer.

Mellemmåltider er en god måde at sikre sig, at man ikke går ”kold” i løbet af dagen og det kan fx være mandler, nødder, groft knækbrød, mager ost eller lidt frugt og grøntsagsstave sammen med en skyr/yoghurtdip. Man bør spise ét mellemmåltid midt på formiddagen og ét midt på eftermiddagen, derved vil du opretholde et stabilt blodsukker og ikke føle sult og træthed.

Selve frokosten bør være sammensat på en sådan måde at den både indeholder noget groft, noget protein og nogle sunde fedtstoffer, fx gnavegrønt, æg og avokado eller groft rugbrød, tun og oliven.

Nedenfor har jeg samlet lidt forskelligt som egner sig til en 3 retters madpakke. Der er noget for en hver smag og alt sammen noget der er nemt at tilberede. Klikker du på teksten under det enkelte billede, kommer du direkte til opskriften.

Rigtig god weekend.