Glutenfri bananpandekager

Super nemme og velsmagende pandekager. De er gode lune som kolde. Jeg spiser dem som en del af et morgenmåltid i weekenden eller som en eftermiddags snack. Indtil videre har jeg kun spist dem med blåbær og lidt ahornsirup, men jeg vil tro de også er gode med andre bær og skyr i stedet for ahornsirup.

Velbekommen!!!!!

Glutenfri bananpandekager

6-8 stykker

3 æggehvider (120 g), 2 små, modne bananer delt i mindre stykker (ca. 165 g i alt), 2 tsk fiberHusk eller HUSK (frøskaller), ½ tsk vaniljepulver, 1 nip salt. Endvidere: Lidt smør til stegning, fx blåbær og ahorn sirup.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender. Kør i ca. 1 minut.

Smelt lidt smør på en slip-let pande. Steg pandekagerne over middelvarme i 1½-2 minutter på den ene side. Vend og steg ca. 1 minut på den anden side. 

Energiindhold pr. 100 g pandekage 68 kcal fordelt på: Protein 5 g, fedt 0,2 g, kulhydrat 13 g. Kostfibre 2 g.Velbekommen!!!!!