Bønnepasta med edamame og muslinger

En dejlig mættende middagsret som kan tilberedes i løbet af ganske kort tid. Muslingerne er fra frost og har stået og tøet i mit køleskab i løbet af dagen. Pestoen er hjemmelavet (opskriften er fra min kogebog), en god færdigkøbt kan sagtens bruges. Bønnepastaen kan købes i Kvickly og SuperBrugsen - på emballagen står der "Sojabønne fettuccine". En skøn og smagfuld pasta, der er glutenfri og meget rig på protein og kostfibre. Se forskel på alminelig pasta og bønnepasta her.

Bønnepasta med edamame og muslinger

2 personer

75 g gul bønnepasta, 250 g hvidkål i tynde strimler, 1 spsk olivenolie, paprika, salt, peber, 300 g kogte edamame bønner, 3 spsk god grøn pesto (hjemmelavet eller fx Løgismoses fra Netto), 250 g kogte, afdryppede muslinger, evt. citronsaft.

Sæt en gryde med rigeligt vand over kog til pastaen. Kog pasta og salt i vandet når det koger. Kog pastaen al dente ca. 6 min. Dræn.

Steg hvidkål i olien på en stor pande til mør, men så den stadig har bid. Krydr med paprika, salt og peber.

Vend pasta, hvidkål, Edamame bønner og pesto sammen. Vend muslingerne i. Smag evt. til med citronsaft samt salt og peber.

Energiindhold pr. person: 620 kcal fordelt på: Protein 48 g, fedt 35 g, kulhydrat 38 g. Kostfibre 16 g.