Smoothie med blåbær

Smoothie med super sunde blåbær. Nyd den som morgenmad, et mellemmåltid eller en dessert. Blåbær er unikke fordi de gavner og beskytte dig mod mange ting bl.a. på grund af bærrets høje indhold af antioxidanter.  Antioxidanter findes naturligt i frugt og grønt. De neutraliserer frie radikaler, der er ustabile iltmolekyler og forbindes med kræft, hjertekarsygdomme og ældning. Frie radikaler dannes i forbindelse med tobaksrøg, smog og forurening.

Smoothie med blåbær

1 person:

1 stor appelsin, 100 g blåbær, 200 g yoghurt naturel 0,5 %, ½ tsk vaniljepulver, 1 tsk psyllium-frøskaller.

Skræl appelsinen. Fjern evt. kerner og skær appelsinen i grove tern. Skyl blåbær og lad dem dryppe af. Kom alle ingredienserne i et blenderglas eller foodprocessor og kør i ca. 1 min.

Energi pr. person: 217 kcal fordelt på: Protein 9 g, fedt 3 g, kulhydrat 43 g. Kostfibre 7 g.