Grillet bøf og edamamesalat

En stor grillet bøf og en mættende salat bestående af edamame bønner, ruccola, hindbær og feta - så kan det ikke gå helt galt. Velbekommen!!

Grillet bøf og edamamesalat

2 personer

Salat: 50 g ruccola, 125 g hindbær, 300 g kogte, pillede edamame bønner, 150 g feta 40 +, 1 spsk æblemost, 2 spsk koldpresset rapsolie, salt, peber. 2 store rib eye bøffer á ca. 240 g, lidt olivenolie, salt, peber.

Skyl ruccola og slyng den tør. Skyl hindbær og dup dem tørre. Kom ruccola, hindbær, edamame og feta skåret i tern i en stor skål. Kom æblemost i en lille skål. Tilsæt olien i en tynd stråle under omrøring. Rør til dressingen samler sig. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og vend det hele forsigtigt sammen.

Dup bøfferne tørre. Pensl med lidt olie og krydr med salt og peber. Grilles ved god varme ca. 2½ min. på hver side. En god rettesnor er - at bøfferne skal stege 1 minut for hver centimeter den er tyk på hver side.

Energiindhold pr. person: 883 kcal fordelt på: Protein 90 g, fedt 51 g, kulhydrat 23 g. Kostfibre 10 g.