Salat med kylling og edamame bønner

Salat med kylling og edamame bønner

Tiden og om sommeren flyver af sted, da jeg har gang i en masse aktiviteter, men om en god uges tid kalder ferien for mit vedkommende, hvilket jeg ser meget frem til. Håber du, på trods af den manglende sol og varme, alligevel nyder sommeren.

Jeg vil lige dele opskriften på denne dejlige salat med kylling og edamame bønner. Den er god som en frokostret og nem at tage med i forbindelse med en udflugt eller lignende. Vælger du at spise den som aftensmad vil jeg anbefale en skål grøn salat til.

God dag derude.

Salat med kylling og edamame bønner

2 personer

 

200 g stegt kyllingefilet

100 g kogte kikærter

200 g pillede edamame bønner (fra frost, optøede)

100 g rød spidskål i tynde strimler

1 spsk mayonnaise

½ spsk dijon sennep

2 spsk skyr

Salt, peber

Pynt: Basilikumblade

 

 1: Skær kylling i mundrette stykker og kom i en skål sammen med kikærter.

2: Tilsæt edamame bønner og spidskål.

3: Rør mayonnaise, sennep og skyr sammen og smag til med salt og peber. Vend dressingen med de øvrige ingredienser. Pynt med basilikumblade.

Energiindhold pr. portion: 449 kcal fordelt på: Protein 40 g, fedt 22 g, kulhydrater 28 g. Kostfibre 9 g.