Tun-snack på radicchio salat

Jeg elsker små snack og de her kan spises med god samvittighed, da de er rige på protein og fattige på kulhydrater. De kan tilberedes ganske kort tid og er gode før en god middag eller kan indgå som en del af en tapas menu.

Radicchio salat er bitter og går godt i spænd med de øvrige ingredienser. Er du til de milde salattyper kan radicchio erstattes med hjertesalat.

Velbekommen

20170125_141301.jpg

Tun-snack på radicchio salat

6-8 stk

 

1 ds tun i vand

2 æggeblommer

2 spsk kapers

2 spsk finhakket løg

2 spsk klippet purløg

Citronsaft

Salt, peber

6-8 radicchio blade afhængig af størrelse (ca. 100 g)

 

1: Luk dåsen med tun op og hæld vandet fra. Kom tun i en skål og findel det med en gaffel.

2: Tilsæt æggeblommer, kapers, løg og purløg og rør sammen. Smag til med citronsaft, salt og peber.

3: Fordel tun på salatbladene og server straks.

Energiindhold pr. 100 g: 113 kcal fordelt på: Protein 14 g, fedt 5 g, kulhydrat 3 g. Kostfibre0,3 g.