Chiagrød med hytteost og bær
De allerfleste morgener står morgenmaden på skyr med forskellig topping, blødkogt æg og friskpresset juice (æble, gulerod, ingefær), men ind imellem har jeg lyst til andet end skyr, som her den anden morgen, hvor jeg i stedet spiste chiagrød.
Chiagrød kan tilberedes i utallige varianter, den her er ekstra mættende og proteinrig, da den indeholder hytteost og så smager den lidt a la risengrød :-)
Velbekommen
Chiagrød med hytteost og bær
2 personer
2 spsk chiafrø
1½ dl vand
250 g hytteost
1 tsk vaniljepulver
Stevia dråber efter smag (eller andet sødemiddel)
100 g friske hindbær
2 spsk blåbær
1: Aftenen før: Bland chiafrø og vand i en skål. Dæk skålen til og sæt den i køleskabet natten over.
2: Bland/rør chia-geleen med hytteost og vaniljepulver. Smag til med Stevia. Fordel grøden i to skåle.
3: Mos hindbær med en gaffel og smag evt. til med Stevia. Fordel hindbærmos og blåbær ovenpå chiagrøden.