Omelet med laks og spinat

Har været sløj et par uger, så derfor har der været stille på bloggen – er nu tilbage og ved at være helt frisk :-). Opskriften på denne dejlige og mættende omelet har derfor ligget på skrivebordet noget tid, men jeg vil lige skynde mig, at dele den med jer inden weekenden.

Rigtig god weekend og nyd at foråret er på vej.

Omelet med spinat og laks

 

2 portioner

 

450 g frossent helbladet spinat

2 løg (165 g)

1 spsk olivenolie

250 g hytteost 1,5 %

6 store æg

3/4 tsk salt, ½ tsk peber

1 tsk hel fennikelfrø (kan undlades)

100 g røget laks

 

1: Kom spinat i en gryde og tilsæt lidt vand. Lad det dampe under låg til optøet. Kom derefter spinaten i en si og pres den fri for væde.

2: Hak løgene og sauter dem i olie på en pande til de klares. Afkøl en smule.

3: Bland løg, spinat og hytteost sammen på panden.

4: Pisk æg, salt, peber og fennikelfrø sammen i en skål. Vend spinatblanding og strimlet laks i.

5: Beklædt en springform (22-24 cm i dia) med bagepapir og hæld æggeblandingen i.

6: Bages i en 175 grader varm ovn i ca. 35 minutter eller stivnet.

Energiindhold pr. person: 613 kcal fordelt på: Protein 54 g, fedt 36 g, kulhydrat 14 g. Kostfibre 6 g.