Karrysuppe med Soy4you og grøntsager

Februar er lige med kulde og mørke dage, så hvorfor ikke sætte lidt kolorit på aftensmaden, og få varmen i kroppen med denne dejlige karrysuppe. Suppen er ren plantebaseret og indeholder bl.a.  granuleret soya og edamame bønner, dvs grønne proteiner og derfor give dig en god mæthedsfølelse.

Chili og karry pasta sørger for at du får varmen, men mængderne kan selvfølgelig justeres efter smag og behag.

God appetit.

Karrysuppe med Soy4you og grøntsager

 

2 personer

 

1 mellemstort rødløg

2 mellemstore gulerødder

1 stor stilk bladselleri

1 sød kartoffel

2 spsk olivenolie

2 spsk rød karry pasta (mindre hvis du ikke er til for krydret mad)

1 rød chili med eller uden kerner

400 ml kokosmælk

Ca. 8 dl vand

50 g soya granuleret mørk (fra firmaet Soy4You)

100 g pillede edamame bønner (fra frost)

Saft fra 1-2 lime eller 1 citron

Tamari (glutenfri soya sovs)

En lille håndfuld mynteblade

 

1: Skær alle grøntsagerne i tern og steg dem i olien i en gryde i ca. 4 minutter.

2: Steg karry pasta med i ca. 30 sekunder under omrøring.

3: Tilsæt chili, kokosmælk og vand og bring i kog.

4: Tilsæt soya granuleret mørk og lad derefter retten simre under låg i 8 minutter.

5: Tilsæt de frosne edamame bønner og lad det simre yderligere i 2 minutter.

6: Smag til med limesaft og Tamari.

Energiindhold pr. 100 g: 213 kcal fordelt på: Protein 34 g, fedt 6 g, kulhydrater 6 g. Kostfibre 11 g.