Æggewrap med tun og avokado

Æggewrap er altid populær her i huset. Den mætter godt, kan fyldes med al verdens ting og er nem at tage med på farten. Er det sidste tilfældet, steger jeg ofte æggewrappen aftenen før og opbevarer den tildækket i køleskabet til næste morgen. Fyldet kommes på lige inden jeg skal ud af døren.

Denne wrap er med tun og avokado, men den kunne lige så godt have været med en rest kylling eller andet til overs fra aftensmaden fra dagen i forvejen.

Velbekommen.

IMG_20161128_142727.jpg

Æggewrap med tun og avokado

1 stk

 

Æggewrap:

2 æg, str. s/m

1 tsk vand

¼ tsk hakket hvidløg

1 tsk finhakket rød chili

2 tsk hakket persille

Lidt salt

1 tsk olivenolie

 

Fyld:

½ moden avokado

1-2 tsk citronsaft

Salt, peber

En lille håndfuld salatblade

½ ds tun i vand (drænet)

1 spsk rødløg i strimler

30 g skyr

 

1: Æggewrap: Pisk æg, vand, hvidløg, chili og persille sammen. Steg det i olien som en tynd pandekage på en slip-let pande.

2: Fyld: Mos avokado og dryp citronsaft over og rør det sammen. Smag til med salt og peber og smør blandingen på wrappen.

3: Fordel salatblade og tun ovenpå og krydr med salt og peber. Top med løg og skyr i små klatter og rul stramt sammen.

Energiindhold: 389 kcal fordelt på: Protein 37 g, fedt 24 g, kulhydrat 9 g. Kostfibre 3 g.