Æggehvide-wrap med bresaola og salat

En fyldig og mættende wrap som kan spises til frokost eller som et let aftensmåltid. Wrappen kan selvfølgelig fyldes med andet end det jeg lige har valgt – det kunne fx være laks, parmaskinke eller rejer.

God fornøjelse.

Æggehvide-wrap med Bresaola og salat

1 stk

Wrap:

1 spsk Husk (den grønne)

2 æggehvider

4 spsk vand

2 spsk skyr (jeg bruger altid den fra Netto ”Levevis”, fordi den har en cremet konsistens)

1 tsk oregano

Salt, peber

 

Til stegning:

1 spsk olivenolie

 

Fyld:

5 skiver Bresaola (lufttørret oksekød)

2 spsk hytteost eller skyr

2-3 sprøde salatblade i mindre stykker

 

1: Pisk ingredienserne til dejen sammen i en skål. Krydr med lidt salt og peber.

2: Varm en stor slip-let pande (ca. 22 cm i dia.) op til middel varme. Tilsæt olien og drej panden så olien fordeler sig. Hæld æggemassen på og steg den på begge sider.

3: Fordel fyldet over og rul sammen.

Energiindhold pr. portion: 269 kcal fordelt på: Protein 26 g, fedt 16 g, kulhydrat 8 g. Kostfibre 4 g.