Marcipan-æg

Meget autentiske ”marcipan” æg uden tilsat sukker – på den nemme måde!!!!

Jeg brugte mandler uden skal, det giver en pæn lys marcipan, men du kan sagtens beholde skallen på, hvis der ikke er tid til at smutte mandlerne.

Rigtig god Påske til Jer alle sammen !!!!!

Marcipan-æg

14 stk

200 g mandler med eller uden skal

50 g soltørrede dadler uden sten

1 æggehvide

1 tsk mandel aroma

125 g mørk chokolade 70 % (jeg brugte en der er sødet med stevia)

Lidt tørret rabarber til pynt eller andet

 

1: Kom mandler og dadler i en foodprocessor og kør til helt finhakket.

2: Ælt mandelmassen med æggehvide og mandel aroma.

3: Form til små æg.

4: Hak chokoladen og smelt over vandbad. Dyb æggene i den smeltede chokolade.

5: Pynt med tørret rabarber eller andet

6: Lad dem tørre et køligt sted.

Energiindhold pr. stk. 135 kcal fordelt på: Protein 4 g, fedt 9 g, kulhydrat 10 g. Kostfibre 2 g.

Energiindhold pr. 100 g 456 kcal fordelt på: Protein 14 g, fedt 30 g, kulhydrat 34 g. Kostfibre 6 g.