Mandelkugler med figner og gojibær

En skøn og smagfuld snack sammensat af mandler, figner, skyr, gojibær og mørk chokolade 70 %, som tilfører kroppen energi, sunde fedtsyrer, proteiner og kostfibre og en række vitaminer og mineraler.

Mandler er rig på fibre, protein og indeholder en masse E-vitamin og magnesium.

Tørrede figner har et pænt indhold af calcium og er gode kilder til kalium, magnesium, jern og K-vitamin.

Skyr er rig på protein.

Gojibær og mørk chokolade 70 % er rig på antioxidanter og booster din sundhed og styrker dit immunforsvar.

Mandelkugler med figner og gojibær

Ca. 26 stk

 350 g mandler

14 soltørrede figner

140 g skyr

80 g gojibær

1 tsk vaniljepulver

40 g chokolade 70 % (jeg har brugt Nellie Dellies der er sødet med stevia)

20 g kokosmel

1: Kom mandler i foodprocessor og kør til finhakket uden det bliver til mel. Hæld i en skål.

2: Klip stilken af fignerne og skær dem i halve. Kom dem i foodprocessoren sammen med skyr og gojibær. Kør til en puré.

3: Kom puré, vaniljepulver og finhakket chokolade op i skålen til mandlerne. Rør og ælt sammen til en sammen hængende masse.

4: Form til kugler og rul dem i kokos.

5: Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet.

 Energiindhold pr. stk: 152 kcal fordelt på: Protein 6 g, fedt 7 g, kulhydrat 18,3 g. Kostfibre 3 g.