Æggewrap med kylling, bønner og skyr-creme

Æggewrap er altid et hit herhjemme - denne version blev serveret til aftensmad sammen med en skål grøn salat. 

God appetit!!

Æggewrap med kylling, bønner og skyr-creme

1 person

 1 kyllingefilet

1 tsk olivenolie + 1

Salt, peber, cayenne peber, karry, paprika

50 g grønne bønner

2 æg

1 æggehvide

1 tsk Husk (den grønne)

1 spsk skyr

1/4 -½ tsk dijon sennep

 

1: Varm en pande op. Tilsæt 1 tsk olie og brun kyllingefileter ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt, cayenne peber, karry og paprika efter smag og behag. Dæmp varmen til middel og steg yderligere 4-5 min på hver side til netop gennemstegt.

2: Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt salt og bønner når vandet koger. Kog dem i 3-4 min. til møre, men så de stadig har bid. Hæld bønnerne i et dørslag og spul med koldt vand. Lad dem dryppe af.

3: Pisk æg, æggehvide og Husk sammen. Krydr med lidt salt og peber. Varm en stor pande op. Tilsæt olien og steg wrappen og vend den ud på en tallerken.

4: Rør skyr og dijonsennep sammen og smør på wrappen. Kom kylling skåret i skiver og bønner ovenpå. Fold derefter siderne sammen.

.Energiindhold pr. person: 429 kcal fordelt på: Protein 53 g, fedt 21 g, kulhydrat 8 g. Kostfibre 3 g.