Nem Cæsar salat med kylling og bacon

En god frokost salat, som kan tilberedes aftenen før, hvis du skal have den med ud af huset. Er det tilfældet vil jeg foreslå, at du kommer dressing og parmesanost i hver deres lille beholder – og resten i en stor. Så er bacon stadig sprød og salatbladene ikke ”slatne” når du skal til at spise.

Salaten kan også serveres som forret :-)

God appetit!!!!

Nem cæsar salat med kylling og bacon

Nem Cæsar salat med kylling og bacon

2 personer

 2 kyllingefileter, 1 spsk olivenolie, salt, peber, 75 g bacon, 2 hjertesalat. Dressing: 1 spsk skyr, 1 spsk mayonnaise, ½ tsk dijon sennep, 1 spsk citronsaft, 1 spsk vand, salt, peber. Endvidere: 4 spsk fintrevet parmesanost, friskkværnet peber.

Opvarm ovnen til 200 grader.

Afpuds kyllingefileterne. Pensl med olie og krydr med salt og peber. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir. Steg dem midt i den varme ovn i 16-18 minutter. Vend fileterne efter 10 minutter.

Tag dem ud og afkøl. Skær derefter i tynde skiver.

Læg et stykke køkkenrulle (dobbelt lag) på en middagstallerken. Læg bacon oven på. Dæk med køkkenrulle (dobbelt lag). Steg bacon i microbølgeovenen 3-4 minutter på fuld effekt. Eller steg det på en pande.

Skyl salatblade og slyng dem tørre. Bræk dem i mindre stykker.

Rør ingredienserne til dressingen sammen.

Anret kylling, bacon og salatblade på to tallerkener. Hæld dressingen over. Top med parmesan og friskkværnet peber.

Energiindhold pr. person: 376 kcal fordelt på: Protein 38 g, fedt 23 g, kulhydrat 3 g. Kostfibre 0,7 g.

Cæsar salat med kylling og bacon