Æggewrap med laks

En velsmagende og hurtig tilberedt frokostwrap, som er velegnet til at tage med ud af døren. Er din tid knap om morgenen kan wrappen fint tilberedes aften før og opbevares i køleskabet til næste dag.

Persille var lige hvad jeg havde i køleskabet som grønt element til fyldet, men den kan selvfølgelig erstattes med fx ruccola, ærtesalat eller hvad du nu har.

Gurkemeje er tilsat for både at give lidt smag, en fin farve og så er gurkemeje supersundt. Gurkemeje modvirker/dæmpe inflammation (en slags betændelses tilstand), der indgår i udviklingen af stort set alle velfærdssygdomme.

Velbekomme !!!!!

Æggewrap med laks 

 Wrap (1 stk):

1 æg

2 æggehvider

1 tsk HUSK (loppefrøskaller)

Et lille drys gurkemeje

Salt, peber

1 tsk olivenolie

Fyld:

1 spsk. skyr (25 g)

Karry

Salt, peber

1-2 skiver røget laks (60 g)

En håndfuld hakket bredbladet persille

 

1: Pisk æg, æggehvider, HUSK, gurkemeje, lidt salt og peber sammen.

2: Varm en stor pande op til middelvarm. Tilsæt olien og hæld æggemassen på. Lad det stege ca. 2 min. til æggemassen har sat sig i bunden og den har fået en flot gylden farve på undersiden. Vend og steg ganske kort på den anden side.

3: Smag skyr til med karry, salt og peber. Smør det ud i et jævnt lag på den afkølede wrap. Placer laks og strø persille over. Rul wrappen sammen.

Energiindhold 270 kcal fordelt på: Protein 31 g, fedt 15 g, kulhydrat 5 g. Kostfibre 2 g.