Salat med muslinger, edamame og æg

En fantastisk smuk, smagfuld og mættende salat. Vi spiste den til frokost, men jeg kunne sagtens forestille mig at servere den som forret til gæster. Salaten serveres med en let cremet og syrlig dressing til.

Salat med muslinger, edamame og æg

2 personer

3 æg, 250 g kogte blåmuslinger, 200 g edamame bønner, 100 g sprød salat fx ærtesalat delt i mindre stykker, 1 lille håndfuld ærtespirer. Dressing: 1 spsk mayonnaise (gerne Hellmanns), 1 spsk skyr, 1 spsk citronsaft, 1 spsk vand, salt, peber.

Kom æggene i kogende vand. Kog dem til smilende æg 7-8 min. afhængig af størrelse. Hæld derefter vandet fra og kom koldt vand i gryden. Lad æggende trække kolde i vandet. Pil dem og skær dem i halve.

Fordel æg, muslinger, edamame bønner, salatblade på to tallerkener. Top med ærtespirer.

Dressing: Rør mayonnaise, skyr, citronsaft og vand sammen. Smag til med salt og peber. Fordel dressingen over og enjoy!!!

Energiindhold pr. person: 354 kcal. Fordelt på: Protein 34 g, fedt 19 g, kulhydrater 15 g. Kostfibre 5 g.