Pulled chicken i æggewrap

En hurtig version af pulled chicken, som sammen med æggewrappen og purløgsdressingen lavet på skyr, bliver et meget mættende måltid. Velbekomme :-)

Pulled chicken i æggewrap og purløgsdressing

1 person

1 kyllingebryst, 1 knivspids cayenne peber, ½ tsk. røget paprika, 2 spsk. balsamicoeddike. 1 æg, 1 æggehvide, ½ spsk. klippet purløg, 1 nip salt, peber. 2 spsk. skyr, 1 spsk. klippet purløg. ½ spsk olivenolie til stegning.

Afpuds kyllingebrystet og dæk det med vand i en gryde. Varm op. Lad det koge under låg i 2 min. Sluk for varmen. Lad kyllingebrystet trække færdig under låg i det varme vand, ca. 20 min. indtil kyllingekødet er til at trække fra hinanden. Kødet må ikke være rosa, men fast og helt hvidt.

Træk kødet fra hinanden ved hjælp af to gafler og kom det i en skål. Bland det grundigt med cayenne, paprika og balsamico.

Pisk æg, hvide, purløg, 1 nip salt og peber sammen. Steg æggeblandingen i olien på pande (18-20 cm i dia.) over god varme, ca. 1½ min. på den første side og ca. ½ min. på den anden.  

Rør skyr og purløg sammen.

Fordel kylling og purløgsdressing på  æggewrappen og rul sammen.

Energi pr. person: 368 kcal fordelt på: Protein 47 g, fedt 18 g, kulhydrat 4 g. Kostfibre 0,1 g.