Glutenfri, sukkerfri choko-kokostoppe

En lille lækkerbisken, som smager godt til en kop kaffe eller te - og jeg garanterer, at selv den største slikmund vil få sin søde trang stillet. God bagelyst.

DSCN1909.JPG

Glutenfri, sukkerfri choko-kokostoppe

16 stk

Dej: 1 æg (str. l), 50 g soltørrede dadler uden sten, 15 g skyr, 10 g kokosmel + lidt ekstra til pynt, 10 g kakaopulver, 1 spsk æblemost, 1 knivspids natron. Små papirsforme ca. 1,8 cm i dia.

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til en ensartet masse. Fordel dejen i formene. Drys lidt kokosmel på toppen.

Bages midt i den varme ovn i 10 min.

Energi pr. stk: 24 kcal fordelt på: Protein 1 g, fedt 1 g kulhydrat 3 g. Kostfibre 0,5 g.