Chokolade-mums uden sukker

Lidt til den søde tand - med disse chokolade-mums. De kan bikses sammen i en håndevending, men skal efterfølgende et par timer i køleskabet for at blive skærefaste.

Chokolade-mums uden sukker

10 stykker:

75 g kokosolie, 50 g kakao, 2 tsk vaniljepulver, 1/4 tsk salt, 300 g soltørrede dadler uden sten, 50 g valnødder. 1½ spsk gojibær, 1 spsk kokosmel.

Kør kokosolie, kakao, vaniljepulver og salt i en foodprocessor til ensartet. Tilsæt dadlerne og kør til finhakket. Tilsæt valnødderne og kør kort (brug pulsknappen) til grofthakket.

Hæld massen i en form (6 x 20 cm) beklædt med bagepapir. Glat overfladen ud med en dejskraber eller lignende.

Hak gojibær og bland med kokosmel. Strø blandingen over chokolade-mums. Sæt formen i køleskabet i mindst 2 timer inden den skæres i mindre stykker.

Opbevares køligt. Spis chokolade-mums lige fra køleskabet.

Energi pr. stk.: 221 kcal. Fordelt på protein 3 g, fedt 12 g, kulhydrat 27 g. Kostfibre 4 g.