Raw chokoladekage uden sukker

Min ældste datter kom på besøg og hun havde frygtelig meget lyst til en chokoladekage. Så vi kreerede denne dejlige raw chokoladekage sammen. Kagen er desuden glutenfri.

Raw chokoladekage uden sukker

Ca. 6 personer:

Bund: 300 g dadler, 1 dl kakaopulver, 3 spsk skyr eller 2 spsk fromage frais, 2 spsk kokosmel, 0,5 tsk vaniljepulver, et nip salt.

Top: 1 dl hasselnødder, 1 stor moden banan, 0,25 dl kakaopulver, 0,5 spsk skyr, et nip salt.

Bund: Kør dadlerne i en foodprocessor eller i en blender lidt ad gangen. Brug hænderne og ælt det sammen med resten af ingredienserne i en skål. Tryk derefter fyldet sammen i bunden af en form beklædt med bagepapir (ca. 10x20 cm.)

Top: Hak nødderne, mos bananen og bland det sammen med resten af ingredienserne. Fordel blandingen oven på bunden. 

Stil kagen i køleskabet i et timer til den er skærefast.

Energi pr. person: 309 kcal fordelt på: Protein 7 g, fedt 9 g, kulhydrat 53 g, kostfibre 7 g.