Omelet med spinat og pesto

En hurtig frokost som også kan gå for et let aftensmåltid.

Omelet med spinat og pesto

1 person:

2 æg, 1 æggehvide, 2,5 g frøskaller (Husk), 1/4 tsk stødt karry, 1 nip salt, 1 spsk olivenolie, 100 g baby spinat, 2 tsk god grøn pesto (fx Løgismoses).

Pisk æg, hvide, frøskaller, karry og salt sammen.

Varm en slip-let pande op. Tilsæt olien og drej panden så olien fordeler sig. Hæld æggeblandingen på panden. Steg over middelvarme til omeletten næsten er stivnet. Fordel baby spinat på den ene halvdel af omeletten og vip den anden halvdel over - med en stegepalet - så der dannes en halvmåne. Lad omeletten glide over på en tallerken. Klat pestoen over.

Energi pr. person: 382 kcal. Fordelt på: protein 21 g, fedt 31 g, kulhydrat 8 g. Kostfibre 4 g.