Chokolade-brud uden sukker

Chokolade-brud uden sukker

20 stk:

Form ca. 6 x 20 cm, bagepapir. 1 spsk kokosmel, 1½ spsk gojibær. 250 g 70 % chokolade uden sukker (fx Nellie Dellies der er sødet med stevia), 1 nip salt, 1 tsk kokosolie, 70 g soltørrede dadler uden sten, 50 g valnødder.

For formen med bagepapiret.

Kør kokosmel og gojibær til finhakket i foodprocessor. Med lidt tålmodighed kan det også gøres i hånden. Drys halvdelen af det hakkede i bunden af formen - i et jævnt lag. Gem resten til toppen.

Smelt hakket chokolade, salt og kokosolie over vandbad.

Hak dadler og valnødder groft og vend dem i den smeltede chokolade. Hæld chokolademassen i formen. Glat forsigtig overfladen ud med en dejskraber eller lignende. Strø resten af gojibærblandingen over.

Sæt formen i køleskabet i ca. 1½ time eller til skærefast. Skæres derefter i brud.

Energi pr. stk.: 99 kcal. Fordelt på: Protein 2 g, fedt 7 g, kulhydrat 8 g. Kostfibre 1 g.