Protein jule-snack

En jule-snack rig på protein, kostfibre og sunde fedtsyrer - et godt og sundt alternativ til de klassiske havregrynskugler. Jeg har bl.a. brugt hampefrø, som har et naturligt højt indhold af protein. Du kan læse mere om hampefrø her.

Opbevar jule-snacken i køleskabet. De holder sig fint 5-7 dage. 

Protein jule-snack

28-30 stk

 75 g mandler, 150 g tørrede dadler uden sten, 40 g kokosmel + lidt til at rulle i, 40 g hampeprotein, 1 tsk st. kanel, 30 g kakao, 125 g skyr.

Kør mandler og dadler i en foodprocessor til finhakket. Kom blandingen i en skål. Tilsæt kokosmel, hampeprotein, kanel, kakao og skyr og alt det sammen til en ensartet masse.

Tril dejen til små kugler. Tril halvdelen (eller alle) i lidt kokosmel.

Opbevares i lufttæt beholder i køleskabet.

Energiindhold pr. 100 g 560 kcal fordelt på: Protein 22 g, fedt 33 g, kulhydrat 45 g. Kostfibre 12 g.