Protein pandekager uden gluten og tilsat sukker

En lækker lille sag, som hurtig kan få ben at gå på. Når det er weekend må der godt være lidt til den søde tand. Blåbærrene er kæmpe ca. 2½ cm i diameter - så pandekagerne har en pæn størrelse :-)

Protein pandekager uden gluten og tilsat sukker

6 stk 

 20 g quinoamel, 35 g quinoaflager (eller havregryn), 200 g æggehvider, 50 g kokosmælk, 1 lille moden banan, 1 tsk vaniljepulver, 20 g kokosmel. Smør til stegning. Tilbehør: Ca. 6 spsk skyr, ca. 6 tsk ahorn sirup + evt. blåbær (bær er ikke med i energi beregningen).

 

Kør quinoamel, quinoaflager, æggehvider, kokosmælk, banan brækket i mindre stykker og vaniljepulver i en foodprocessor eller blender ca. 1 minut. Rør derefter kokosmel i.

Steg 6 pandekager i lidt smør på en slip-let pande over middel høj varme, ca. 1½ minut på den ene side og steg kort på den anden side.

Spises lune. Nyd dem med skyr og ahorn sirup til.

 Energiindhold pr. stk. : 125 kcal fordelt på: Protein 9 g, fedt 4 g, kulhydrat 13 g. Kostfibre 1,3 g.